Adatkezelési Tájékoztató

A Farkas Családi Faiskola - Statice Kereskedelmi és Kereskedelmi Szervező Kft. által üzemeltetett internetes felületek látogatóinak

1. Adatkezelõ

Az adatkezelõ a Farkas Családi Faiskola - Statice Kereskedelmi és Kereskedelmi Szervező Kft.

Székhely: 6031 Szentkirály Ady Endre utca 25.

Cégjegyzékszám: 03-09-000256

Statisztikai számjel: 10353457-4622-113-03

Adószám: 10353547-2-03

2. Érintett személyek

Érintett: az érintett fogalmát az Infotv. 3 § 1. pontja meghatározza, bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy.

A Farkas Családi Faiskola - Statice Kereskedelmi és Kereskedelmi Szervező Kft. számára kiemelt cél, egyben elkötelezettség a birtokába került személyes adatok védelme

Weboldal látogatói

Az Adatkezelõ ezúton tájékoztatja a http://www.gyumolcsfaiskola.hu/ (továbbiakban: weboldal) látogatóit, hogy a weboldal tájékoztatásra, saját tevékenységének és árukészletének megismertetésére, népszerûsítésére szolgál.

Mûködésével kapcsolatban nem használ az oldalára önként látogatókra vonatkozó azonosítást, és az azt elõsegítõ eszközöket (cookiek, sütik), nem tárol a látogatókról semmilyen adatot. (Látogatás gyakorisága, szokásokat, IP címet, egyéb kinyerhetõ adatokat)

E-mail-t küldõk

Az adatkezelõ részére az fmszentkiraly@gmail.com email címre önként küldött levél segítségével nem azonosítjuk be érdeklõdõinket. A részünkre küldött email-ek megválaszolása után maximum 30 múlva töröljük azokat, nem tartunk meg belõle semmilyen kinyerhetõ adatot: IP cím, név, lakcím, egyéb közölt adat, amelyrõl bárki beazonosítható lenne.

A hozzánk állásra jelentkezõk által küldött önéletrajzokat maximum 3 hónapig õrizzük meg, töröljük azokat, ha nem kerül sor munkaviszony létesítésére. A munkaviszony létesítése esetén az adatokat a könyvelõ cég részére továbbítjuk feldolgozásra, mely jogszabályon alapul, ezzel teljesítve a jogszabályok által elõírt kötelezettségeinket a hatóságok felé, valamint késõbbi bérszámfejtés céljából betartva az adatkezelés szabályait.

Farkas Családi Faiskola - Statice Kereskedelmi és Kereskedelmi Szervező Kft. Facebook oldalt kedvelõk

A közösségi oldalon való megjelenésünkkel termékeinket akarjuk megismertetni, reklámozni a Larix Faiskola nevû facebook oldal kedvelõivel. Az oldalhoz történõ csatlakozás, kedvelés, önkéntes alapú. Kedvelõink által közölt adatokat, (név, email cím, fényképe, kommentjei, értékelései) nem használjuk fel, nem rendszerezzük azokat, nem használjuk profilalkotásra valamint más rendszerezésre.

Kedvelõink önkéntesen csatlakoznak oldalunkhoz, osztják meg oldalunkat ismerõseik között. Addig tartoznak kedvelõi körünkbe, amíg maguk szeretnének.

Az oldal elhagyása (nem követése) saját döntés alapján bármikor megtehetõ.

Szentkirály, 2018. április 1. Farkas Mihály

ügyvezetõ